Nieuws

21-12-2018 - 12:00
Kerstvakantie
Het CCP Training Brug naar Werk is in verband met Kerstvakantie gesloten vanaf vrijdag 21 december 2018 (17.00u.) t/m woensdag 3 januari 2019.

(Omdat de ‘kerstvakantie-popup' niet verschijnt bij het bezoeken van onze website met een tablet en/of smartphone, is dit bericht ook in deze nieuwsrubriek geplaatst.)

26-10-2018 - 17:30
Nieuwe methodeboek ABC
Een immense operatie de ontwikkeling van dit nieuwe methodeboek, waarin alle drie de trainingsniveaus samenkomen. Maar het resultaat mag er zijn!
Het eerste deel is kort geleden verschenen en is zoals ook de komende twee delen, volledig gelinkt aan alle nieuwe werkboeken, ondersteunende materialen en het portal voor gecertificeerde Brug naar Werk trainers.
 
Het methodeboek, dat straks uit circa 475 pagina’s zal bestaan, staat vol met tips, extra oefeningen/opdrachten en werkvormen behorende bij alle modules en thema’s die aan bod komen bij de training Brug naar Werk voor deelnemers (leerlingen/cliënten).
De werkvormen en extra oefeningen/opdrachten zijn uiteraard allemaal gerelateerd aan ‘het gaan werken’ en/of het ’werkbehoud’. 
 
Rond nieuwjaar verschijnt het tweede deel en eind maart/begin april 2019 het derde en tevens laatste deel.
 
Geïnteresseerd in de training Brug naar Werk?
Neem dan contact met ons op! 
U kunt ons op werkdagen van 9.00u. tot 17.00u. bereiken op telefoonnummer: 077 711 0 331.
06-07-2018 - 14:15
Groot onderhoud op de website
De training Brug naar Werk blijft continu professionaliseren, zo ook in onze Brug naar Werk webomgeving!
Vanaf maandag 23 juli t/m vrijdag 17 augustus, tijdens de schoolvakantieperiode, vinden er enkele grote updates en vernieuwingen plaats in het portal. Hierdoor kan de website en/of het portal tijdelijk niet bereikbaar zijn.
 
Excuses voor het ongemak, maar we moeten een moment kiezen om deze werkzaamheden te laten uitvoeren om het systeem voor iedereen veilig en betrouwbaar te houden. De zomervakantieperiode is daar het meest geschikte moment voor, daar dan ruim 80% van de trainers niet online is. 

Pagina's