Over Denise Willems

Als jongste medewerker binnen het Brug naar Werk team ondersteun ik de educatieve ontwikkeling en vertegenwoordig ik met trots de trainingen die Brug naar Werk biedt.
Vanuit mijn achtergrond als docent omgangskunde heb ik lessen omtrent communicatie en sociale vaardigheden op diverse scholen verzorgd (o.a. binnen ZMLK onderwijs, PRO en het MBO).

Naar mijn ervaring missen veel cliënten/leerlingen bepaalde competenties in o.a. zichzelf presenteren, in het omgaan met medewerkers en de gehele omgeving/werksfeer. Het is daardoor vaak moeilijk om een passende baan te vinden.

Met de tools die wij aanreiken voelt de cliënt/leerlingen zich zelfverzekerder en weet de deelnemer wat er van hem verwacht wordt, maar ook wat hij/zij te bieden heeft.
Het is mooi om deze groei, samen met de cliënt of leerling door te maken.

Mijn passie is om de deelnemer in zijn of haar kracht te zetten en te laten voelen dat zij het waard zijn, want ik ervaar dat zij echt willen. Maar ik ervaar persoonlijk ook dat er er vakinhoudelijk vaak nog te weinig aandacht wordt besteed aan ’ik’ naar mijn werk.

Denise Willems
Denise Willems
Educatieve- en marketing-ondersteuning en corrector