Over Karen van Kleef-Teeuwen

Karen van Kleef-Teeuwen
Karen van Kleef-Teeuwen
Management Assistente

Na de succesvolle afronding van het VWO op RSG Den Hulster te Venlo, heb ik een opleiding gevolgd tot Management Assistente aan het Bell College te Maastricht.

Al snel daarna vond ik een baan als Management Assistente bij een kleinschalig machinebouwbedrijf in Roermond. Na de komst van onze 2 kinderen ben ik hier parttime gaan werken als Administratief Medewerkster.
Dit kleine bedrijf, met in het begin zo’n 10-15 medewerkers groeide, door de jaren en 2 verhuizingen verder, uit tot een bedrijf van ca. 40-45 personen. Ik heb hier ruim 23 jaar met ontzettend veel plezier gewerkt, maar wegens overname door een multinational en de daaruit voortvloeiende reorganisatie, kwam hier tot mijn grote verdriet een einde aan.

En dan mag je na al die jaren weer gaan solliciteren. Heel spannend allemaal, maar waar deuren sluiten gaan er ook weer andere open.
Ik had nu de mogelijkheid om de verschillende opties te bekijken en overdenken, want aan aanbod van vacatures is er momenteel geen gebrek.
Waar en met wie zou ik willen werken? Misschien wordt het eens tijd voor heel iets anders, maar wat? Wat vind ik nou echt belangrijk bij mijn zoektocht naar een nieuwe baan?
Een bedrijf dat voornamelijk op winst is gebaseerd, leek mij niet meer zo aantrekkelijk.
Maar een baan met meer een sociale, maatschappelijke of zorgfactor, waarbij je (in)direct veel meer bezig bent met mensen in plaats van met producten, dat leek me leuk! En het liefst bij een kleinschalig en informeel bedrijf, waar onder andere collegialiteit, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan.
Laat ik dit nou allemaal terugvinden bij Brug naar Werk en in de persoon achter dit prachtige bedrijf; René Heijmans!
Dankzij mijn zus kwam ik in contact met mijn dorpsgenoot René en na enkele gesprekken en 2 weken proefdraaien, heb ik mijn handtekening gezet.
Ik hoop ook hier nog jaren met heel veel plezier te werken en op mijn manier een steentje bij te dragen aan de training Brug naar Werk.